PEOPLE

Angie iz Kanade in spomini

September 20, 2015

A sem vam že povedala, da imam sorodnike v Kanadi? 🙂 Angie in Peggy sta sestri. Obe sta nas že obiskali, a z Angie je bilo pa res noro (to je bilo leta 2011). Punca je za žur, spontana, polna energije, odprta … Odlična družba. In tudi ona je bila navdušena nad Slovenijo. In našimi fanti. Se spomnim, da sva se na poti v Ljubljano ustavili na Petrolu. In nama je nek random fant (uslužbenec) pomil vetrobransko steklo. Angie je bila takoj zagreta. Kako je handsome in hot, je govorila. OK, zdelo se mi je, da je to le opazka. Ne, midve se odpeljeva in ona je dejansko hotela, da čimprej obrnem, da greva nazaj in da mu bo dala telefonsko številko, naj pokliče. Meni je kaj takega nerodno in kar nisem verjela, da misli resno. Pa je! In sva zavili z avtoceste dol, obrnili, pa spet dol in nazaj na avtocesto na Petrol. OMG! To so pa Kanadčanke 🙂 Pa sploh ni bila razočarana, da ni klical, vbistvu je rekla, da je njemu lahko žal, da je ne bo pobližje spoznal 🙂 In od takrat naprej sem tisti teden trepetala za vsakim fantom, ki sem ga opazila na kilometer in se mi je zdel, da ji bo všeč, da se bo treba približat in začet pogovarjat. To pa je samozavest, kajne 🙂
Torej, Angie sem prosila, če mi na kratko napiše par spominov na Slovenijo in tole je poslala:

*Driving with you with Adele playing…”I Won’t go….”
*your husband sleeping the backseat
*Gelato in Piran
*How HOT the weather was in May…
*The birthday bush party 😉
*Hanging out with all of your friends
*EVERY view from the car looking like a postcard
*your mother-in-law doing my laudray with such love and care
*Having breakfast with your mother-in-law– her using her few words in English. Me using my few words in Slovenian – and us both totally understanding each other.
*your mother-in-law making me 3 eggs when I asked for 1 😉
*Listening to your husband’s English….
*The “Spomeene” book you gave me at the airport and our sweet but tearful goodbye…
* Feeling soooo at home with you all.

Angie ima tudi svoj blog na res enkratno temo: najboljši del dneva! Je res dobra ideja ob koncu dneva, ko se umirimo, popredalčkamo dogodke, ki so se zgodili, in jih analiziramo. In izberemo najboljši del dneva.
Ker današnji dan še ni končan, vam zaupam moj najboljši del včerajšnjega dneva: klepet s prijateljico ob zelenem čaju in odkrivanje njenih talentov, ki so me enostavno prevzeli v vseh pogledih!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply