MONDAYS

Štart v nov teden

October 12, 2015

Kaj ste počeli čez vikend? Mi smo zopet pekli pice s prijatelji. Lekcija; never again, dokler ne bodo otroci 18. Hecam se, res je bilo pa naporno. Drugič vzamem telefon in naročim pico. Bo enostavneje in več časa za druženje in pogovor. Tako pa sem ves čas oprezala za otroki, ker je eden na vsak način tišal k ognju, spet drugi so plezali po lestvi, tretji so kričali itd. Hvala prijateljem, da so si sami spekli pico, sami natočili kozarce in sami sebe pospremili do avta. Sem pa namesto paradižnikove mezge naredila ta namaz. To je pa tudi nekaj. Mmmmm meni je bil odličen (kot tudi vsi ostali recepti na tej strani, priporočam).
Včeraj pa smo se sprehajali po dežju in pekli kostanj. S sprehoda je nastala tudi zgornja fotografija. Mi trije in naš Rex. In jesensko listje. In dež.
Tukaj par zanimivih s spleta.
Ali ste videli Ano Dolinar na naslovnici Ona plus? Res je lepa. Tako kot njena (njuna) odločitev za posvojitev, thumbs up, Ana!!! Potem pa še ta prečudovita obleka, ki jo ima na sebi. Te barve!
Wow neobičajni bari! Noro! V vsakem bi z veseljem kaj spila, a najboljši za mene je pa zagotovo zadnji. Ni jih čez gore!
Vedno sem si želela veliko družino, vsaj tri otroke. Tale prostorska rešitev mi daje upanje, da v naši dve otroški sobi lahko spravimo še kakšnega dodatnega otroka 🙂 Dobra ideja, kajne?
Pharrell Williams je vesel. To že vemo. Sedaj je pa ves vesel izdal še veselo knjigo Happy!. Tukaj ga s prisrčnimi vprašanji napadejo otroci.
In še en video. Tale fant se pa res spozna na fitnes.

Lep teden želim*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply