MONDAYS

Štart v nov teden

October 19, 2015

Kaj ste počeli čez vikend? Ne, tokrat nismo pekli pic 🙂 Smo se pa v soboto potepali po Živalskem vrtu. Mali je povsem navdušen nad živalmi. Prvič, ko smo šli (junija), mu je bila najbolj zanimiva žival pes, ki ga je s seboj pripeljal neki obiskovalec. Drugič (september) pa tista maketa krave, ki je v naravni velikosti. Prejšnjič in v soboto je opazil že slona, surikate, medvede, morskega leva in ostale živali. Živalski vrt je zakon! Družina preživi razgiban dan skupaj, se kaj novega nauči in še na svežem zraku je. Ko bo začel hodit, nas pa čakajo še super duper igrala. Jeeeeej, komaj čakam!
Včeraj pa so se odpravili v Lesce. Upali smo, da bomo videli kak avion ali celo padalce. Najprej je bolj slabo kazalo. Potem pa jih je le nekaj vzletelo. Vsako brnenje in velike, ogromne stvari so našemu otroku v neizmerno veselje. Na poti nazaj pa smo se ustavili še na Brezjah in kakšna sreča. Ravno takrat je množica ljudi čakala Petra Opeko. To je bila posebna energija; tudi veliko otrok, pa glasbenikov in pevcev. Ni kaj, lep vikend je za nami! Sedaj pa v nov teden. Tukaj pa par zanimivih s spleta.
Otroških knjig pri nas ni nikoli dovolj. In te ideje tukaj so enkratne. Otroke prav vabijo, naj vzamejo knjigo. Sploh mi je všeč tista z medvedi. Bodimo kreativni tudi glede organizacije knjig!
Avtomobili res zavzamejo way too much space!
Zelo imam rada tradicije. Sploh se veselim kakšnh novih, ki jih nameravam vpeljati v našo družino. Kot na primer Dan za palačinke ali Kino dan. In nekatere tukaj so zagotovo na mojem seznamu. Sploh zadnja.
Za vse neporočene punce 🙂 Aaaaaa bi se kar še enkrat. Številka 2 in 9!
Spet ena knjiga. Za otroke IN odrasle. Res dobra (in še kako resnična) zgodba.
Plankanje. Pa začnem in odneham. In spet začnem pa kak teden vmes nič. In si grem kar na živce. A lahko že enkrat začnem in nadaljujem brez izjeme, saj je samo 10 minut na dan. Upam, da me bodo tile razlogi prepričali.Za vedno!
I love David Crystal! Mislim, da je on ena izmed redkih stvari, nad katero sem bila med študijem dejansko fascinirana 🙂 You say potato, genialna ideja, Mr Crystal!

Lep teden želim*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply