MONDAYS

Štart v nov teden

October 26, 2015

Kaj ste počeli čez vikend? Upam, da ste izkoristili lepo in toplo vreme! Mi smo bili v soboto na Bledu, kjer smo lovili labode. Popoldan pa zopet pekli pice. Potem se je našemu očiju “zataknilo” s prijatelji do zgodnjih jutranjih ur in v nedeljo smo se zato morali premikati zeloooo počasi 🙂 Najprej sprehod, popoldan pa je le imel dovolj moči (ali pa je bil tako lačen), da smo šli v Lom. In smo se imeli res čudovito! Najprej smo šli do turistične kmetije Pr’ Tič, ki se je še kako dobro spomnim, saj smo včasih z družino tja redno zahajali na kosila. Vmes so imeli zaprto, sedaj pa zopet sprejemajo goste, a imajo žal samo prenočišča/apartmaje. Tako da smo bili kar malo razočarani in upam, da si bodo lastniki premislili. Ker lokacija je pa neverjetna, tako da smo bili kar kakšno uro tam pred njihovo domačijo in opazovali živali (krave, mačke, 16-letnega psa) ter neverjeten razgled. Še dobro, da nam je gospodar prinesel domač ribezov sok, ker je bilo res vroče.
Potem pa smo zaslišali kruljenje. In smo se razveselili pujsev. Iščemo, iščemo pa nič. Seveda, krulili so naši želodčki. Tako smo se odpravili do gospe Ivane (izletniška kmetija Pr’ Hariž), ki stanuje malce nižje. Postregla nam je s samimi domačimi dobrotami. Otrok se je gugal in zopet lovil živali (tukaj imajo še kokoši in peteline), mož pa lahko mirno sedel in z govejo juho zdravil “mačka”.
Tukaj nekaj utrinkov, ko smo bili Pr’ Tič.lom1

lom3

Lepo vreme se bo baje nadaljevalo! Zato bo še čas za takšne izlete.

Tukaj pa še par zanimivih s spleta.
Soseda mi je poslala tale link, ki ga moram objaviti. Res dobri nasveti glede opremljanja otroške sobe. Hvala, Polona!
Tale link o odzivu moža na retuširane fotografije pa je z mano delila moja Katka. In zraven zapisala tole: “Tudi sama imam to srečo, da me partner ljubi takšno, kot sem. Vse pridobljene nepravilnosti oz. nepopolnosti so plod najinega sinčka. Tega se zavedava oba in vesela sem, da je tako. Kile gor, kile dol, samo da smo srečni, zdravi, igrivi in zadovoljni!” Katka, hvala! BTW tudi ona je blogerka z dvema spletnima dnevnikoma.
Sedaj pa končno moji linki 🙂 Mark je isti, kot je bil, srček. In OMG, kdaj se on zbuja …
Jesenska garderoba. Love it!!! Te barve in končno oblačila, v katerih se počutiš sproščeno, torej lahko šibaš za otrokom, in si še vedno dobrodošel v Ljubljani na kavi 🙂
Otrokovo prvo leto. Ko imaš občutek, da pišeš pravljico.
The Family Without Borders
A ste vedeli, da ima Ryanair svoj blog?

Pa lep teden želim*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply