MONDAYS

Štart v nov teden

November 9, 2015

Tokrat se javljam malce kasneje kot ponavadi. Včasih moram prav pomisliti, kaj smo počeli dan ali dva nazaj. Z najinim fantom je ves čas pestro in vedno smo nekje 🙂 Ni nujno, da daleč stran od doma. Mi smo veseli že, če se lahko oglasimo pri sorodnikih v sosednji vasi, kjer imajo konje, koze in še traktor. Če nas kdo spremlja na Instagramu, ste lahko videli, da smo bili med drugim zopet v Živalskem vrtu. In dvakrat na našem bližnjem hribu na čaju.
Kaj pa ste vi počeli čez vikend? Vreme je neverjetno. Jaz sem prav zbegana, kaj natveziti otroku. Je vroče in je november. Kaj?!?! Zato je tokrat tudi manj linkov s spleta, ker želimo izkoristiti vsak sončni žarek, ki nam je dan. Poleg tega otrok spi ravno sredi dneva, ko se zbudi, pojemo kosilo in pridemo ven skoraj v temo. To so ti jesenski/zimski dnevi. Se pa neizmerno veselim letošnjega decembra. Lansko leto je sine spal, spal in spal. Letos bo povsem drugače. Novoletna smrečica bo (sklepam) večkrat na tleh. Ovce iz jaslic bodo po vsem stanovanju. In podobno. Lepših praznikov skoraj ne more biti. Odštevanje se torej pričenja.

Tukaj pa par zanimivih s spleta.
Kakšna lepa soba. Bela aaaa. Detajli aaaaa. In tista črnobela fotka Pike Nogavičke aaaaa.
To je nekaj za otroke. DIY in živali. Potem pa na plašček, torbo, torbico.
Še ena ideja s tulci za otroke … Ali za odrasle? Hmmm. Bliža se december, zamenjamo barve praznikov in veliko lulamo in kakamo, da dobimo dovolj tulcev 🙂
Za tiste, ki potujete na Japonsko.
Kdaj sem nazadnje prebrala knjigo? Za odrasle, ne otroke … Hmmm … Nimam pojma. Zdi se kot leta nazaj. Tukaj par nasvetov. Tudi za mene.
Za tiste, ki se že pripravljate na december in adventne koledarje. Tale je res lep, a še lepši bo, če ga naredimo sami. Zopet iz tulcev 🙂

Lep teden vam želim*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply