MONDAYS

Štart v nov teden

November 30, 2015

In teden je naokoli. Kaj ste počeli čez vikend? Ste že okrasili stanovanje? Nakupili drobne pozornosti? Mesec december je kar pester, kajne. Mi smo se končno pozdravili. Sine lahko normalno diha skozi nos. Enako velja za mene. Česa sem pa še najbolj vesela, je pa to, da lahko spijem skodelico kave in jo dejansko okusim 🙂
V soboto smo takole na hitro obiskali naše drage prijatelje, ki imajo tri otroke. In vmes sem se zalotila, da ob meni ni otroka. Kje je bil? Ja pri ostalih, brez problema, igral na ksilofon, brskal po škatli z igračami. Skratka ni hotel domov. Novost.
Včeraj pa prva adventna nedelja. Ste prižgali prvo svečko? Najprej sem morala pospraviti mizo, ki takole med tednom postane prava odlagalnica vseh mogočih stvari. Od oblačil, igrač, neprebranih revij, pošte, računalnika in še in še. To ni kar tako. Potem naredim selekcijo. In naslednji dan se zgodba ponovi. Če se sedajle ozrem po mizi, je na sredini venček, potem pa škatla robčkov, vžigalnik, revije, slinčki, kozarec z vodo, skodelica z mlekom, hlače, jopica, očala in par stvari iz pisarne. Ni mi pomoči.
Ta teden bom pričela z okraševanjem stanovanja. Smrečico bomo postavili konec tedna. In konec tedna je tudi Miklavž. V soboto se bomo odpravili na sejem v Sebenje, kjer ga bomo lahko pričakali. Vabljeni, če ste še brez ideje!

Tukaj pa par zanimivih linkov s spleta.

V decembru boste zagotovo imeli kar nekaj obiskov. Jaz obožujem sedežni red in kartice z imeni. In te ideje tu so res enkratne!
To pa ni le lep okrasek za na smrečico, je tudi res lepo darilo. In še diši 🙂
V soboto so predvajali moj najljubši film za mesec december, The Holiday. In tole mi vedno znova zarosi oči.
Moja stara mama mi priskrbi to knjižico vsako leto. Za bolj zdrave recepte pa pač spremenite sestavine. Nekatere ideje so res mljaski.
Enkrat sem že pisala o raznih tradicijah, ki so mi všeč. Ta je tudi ena izmed teh. Pižame za vso družino 🙂 Potem pa s kakavom na kavč.
Kakšna čudovita fotografija! Prelepa, res!
Reggae za otroke, say whaaaaat! Prodano!
In še pomembni nasveti, če boste v decembru gostili družino ali prijatelje! Meni bo tole še kako prav prišlo!

Lep teden želim*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply