MONDAYS

Štart v zadnji teden v tem letu

December 28, 2015

Pa smo pri zadnjem tednu tega leta! Noro, a? Kako hitro je minilo …
Kako ste preživeli praznike do sedaj? Mi se imamo prav fletno! Kar dvakrat zaporedoma smo obiskali prelepo Radovljico. Tja sem hodila v srednjo šolo in tam je moja Nežka. Ta čas je to mesto res čarobno.  Upoštevali smo Petrin namig, naj gremo k Vidic. Ta lokal/kavarna/slaščičarna je kot Central Perk pri Friendsih. Sploh v teh dneh. Tam je par miz, nekatere s fotelji in kavčem. I know! Vse je decembrsko okrašeno, v kotu snežak, na klavirju konjiček itd. Kar pa je najbolje, povsod so igrače za otroke, pliškoti, avtomobili, knjige. Tako lahko mirno popiješ kavo. Kupili smo tudi njihove piškote, zvečer jih ni bilo več. Še dobro, da so bili z maslom, sicer bi jih pojedli še preje. Aneda, Neža? 🙂
V soboto smo našli tega snežaka na sliki v eni izmed delavnic, galerij. Tako nas bo vedno spominjal na te lepe dni, ki smo jih preživeli v družbi prijateljev.
Za zadnji teden v letu načrtov zaenkrat še nimamo. Radi bi si ogledali še jaslice na Brezjah in v Kranju. Upamo, da nam uspe!

Tukaj pa par linkov.
Poišči nabiralnik Dedka Mraza, še do četrtka!
Oooooo mali levček. In Oooooo cena 🙂
Kakšen čudovit vintage poročni šopek! In love …
imela bi mačko, samo zaradi te košare 🙂
Brunarica Alpinka pozimi (obvezen sneg)! Yes please!
Mark Wahlberg – love this guy!
Kako lep kotiček ima dojenček Leon! Za starše, ki imajo dojenčke pri sebi ali pa ni prostora za sobo. Tudi oni si zaslužijo svoj prostor!
Origami okraski – za drugo leto 🙂

Lep zadnji teden želim*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply