BITS&PIECES

2 0 1 6

December 30, 2015

Tako. Pa smo pričakali skorajšnji konec starega leta. Pišem že kar danes, ker sem ravno prejle na spletu opazila tole Brodijevo nagradno igro, ki velja samo še danes in jutri. Pohitite!

In kje boste za novo leto? Nekaj časa nazaj sem svojim znancem poslala maile, če mi zaupajo kakšno zanimivo zgodbo, ki se jim je pripetila za novo leto. Pa sem dobila le par odgovorov na temo “kaj mene to sprašuješ, če grem že ob 22h spat” ali pa “ja, imam, a ni za v javnost” 🙂 Tako, da boste danes lahko prebrali le moj pripetljaj. Naj najprej povem, da mi je novo leto in ves ta halo okrog tega dne nekaj najbolj brezveznega, kar se lahko v decembru dogodi. Tudi sama sodim med tiste, ki gredo rajši ob 22h v posteljo in se naslednji dan prebudim vsa sveža, brez mačka. Ponavadi sva bila z možem med prvimi v hribih, kar je bil odličen štart v novo leto. In res nimam nobenih prigod v spominu, nikoli ni bilo neke nore zabave ali kaj drugega. Se nama je pa dogodilo tole:
že kar nekaj let nazaj sva se odločila, da se za novo leto vendarle odpraviva od doma. Rezervirala sva nekaj nočitev v toplicah, ker je pisalo, da bo novoletna zabava na bazenu. Meni se je to zdelo tako romantično. Voda, lučke, šampanjec … In sva šla. Jaz sem si kupila novo opravo, od nog do glave. Mož tega seveda ni opazil, a res sem se uredila. In midva greva na bazen. Nihče nič ne reče. Greva naprej, čudno nama je bilo, kako naj prideva mimo tiste vode za noge, preden si potem že v sklopu bazena. Potem vidiva nekaj ljudi, v kopalkah. OK to nama je bilo res že čudno. Še smejala sva se, kako so eni hecni, da se še kopajo 🙂 Hodiva ob bazenu, iščeva zabavo, vsa urejena, jaz v petkah, mož z gelom v laseh, a brez bleščic, v mojih so namreč bile. Nič. Nikjer ne duha ne sluha o zabavi. Potem pa pride neki zaposleni in reče, da se ne smeva sprehajati po bazenu oblečena. Kaj? Kako pa? Če je zabava! In nama pove, da je TO novoletna zabava, kopanje celo noč. Say whaaaaat?!?!?! Lahko si naju predstavljate, odprta usta, obraz rdeč, brez besed. In sva šla 🙂 Ven. Vsa zaprepadena, šokirana. Groza res, prava blamaža. Sva hotela rešiti situacijo in greva na recepcijo, če je še kaka miza pri večerji prosta. Nope! Kaj pa v restavraciji zunaj hotela? Nope! Napokala sva se v avto, odšla do najbližje restavracije, ki je imela ravnotako vse zasedeno, in sva kupila vino. Tako sva šla nazaj v hiško, se usedla na kavč, pila vino, jedla krekerje in salamo. Ker samo to sva imela v hladilniku 🙂 Umiram od smeha še sedajle, ko tole pišem.
Mislim, da je bil to znak, naj za vedno ostaneva doma za novo leto.

No, če pa bi se že odpravila na kako fensi šmensi zabavo, potem bi imela tole ali tole ali tole obleko. Če bi pa prej spila že kozarec ali dva, bi se pa mogoče celo opogumila za tole.

Torej čin čin na novo leto! Se javim leta 2016!

P. S. Popazite na vaše živali, ognjemeti so lepi, ni kaj, a za živali povsem preglasni! Vzemite jih k sebi, stiskajte se, prižgite televizijo, dajte jim kak priboljšek. Tako bomo mi naredili z našim Rexom.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply