BITS&PIECES

Kaj pa ti vzameš na morje

July 21, 2016

Današnje vprašanje se glasi: kaj pa ti vzameš s seboj na morje?

In tu ne mislim brisače, kreme za sončenje, ali kaj podobnega, temveč se vprašanje nanaša na tiste stvari, ki jih vzamete s seboj, da si na primer olajšate delo na dopustu ali pa stvari, brez katerih ne morete ali celo veste, da jih v vašem apartmaju zagotovo ne bo.

Ne dolgo nazaj sem namreč na spletu naletela na ta članek z naslovom Katere kuhinjske pripomočke pa vi vzamete s seboj na dopust.

V tem članku sem se takoj našla, saj tudi sama rada vzamem s seboj določene stvari, brez katerih ne gre. Stvari, ki jih noro pogrešam, če ugotovim, da jih v apartmaju NI!
Enkrat recimo, ko smo bili v Rovinju nastanjeni v lepem apartmaju sredi centra, zjutraj ob kuhanju kave ugotovim, da imajo le te povsem male skodelice za požirek ali dva. Ne, ne, za naju z možem te niso primerne! Razočaranje je bilo na mestu! Potem sva dva dneva kavo pila iz teh malih skodelic, en dan sem iskala primerno veliki (in lični) skodelici po mestu, ker sem se odločila, da ju kar kupim, da tako ne bo šlo, no ker ju nisem našla, sem na koncu kupila dve skodelici poslikani z družino Simpsons. Čez par dni smo šli pa že domov 🙂 Ja, verjemite, pitje tiste jutranje kave vsekakor ni bilo tako slastno, kot bi lahko bilo.

Tu je moj seznam stvari:
– (nujno) dve veliki skodelici za jutranjo kavo
– ročni mikser za sinove juhice pred spanjem
– ožemalec za naš jutranji pomarančni sok (in limonin za mene)
– nož je tudi postal že navada (ker ti naši vsaj režejo)
-mali ročni penilec mleka, le da ga ne uporabljam za njegov namen, temveč z njim zmešam preliv za solato (tako solate sploh ni potrebno mešati, preliv le polijem čez in dober tek)

Kaj pa vi radi vzamete s seboj, če se odpravite na dopust?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply