MOTHERHOOD

Rojstni dan

August 31, 2016

Zgodilo se je. Sin je dopolnil 2 leti! Torej smo imeli dve praznovanji. No, kot ponavadi, eno za moževo družino in eno za mojo. To pomeni, da sem v dveh dneh spekla dve torti.
Hip hip hura za mene bi lahko rekli, kajne 🙂 Prva za moževo družino je bila sadna, oblita s smetano in belo čokolado, druga pa je bila čokoladna in oblita s smetano in čokolado. Obe sem posula z veeeliiiiko pisanimi mrvicami. Naredila pa sem še take mini party klobučke s cofki, ki sem jih potem nataknila na palčke, zapičene v torto. Vse je delovalo prav veselo, tako kot se za rojstno-dnevno zabavo tudi spodobi.

Obe zabavi sta bili uspešni! Otrok je bil presrečen in obkrožen z veselimi ljudmi, ljubezni torej res ni manjkalo! Sploh je nadvse lepo, da ima toliko bratrancev in sestričen. Po moževi strani 4, ki so sicer malce starejši, a jih je vseeno vedno tako zelo vesel. Moj brat ima pa dva, sinovih let. Tako lahko sklepate, katera skupina otrok je naredila tole spodaj 🙂

   IMG_6680

Tako so bili veseli, da so lahko brskali po torti. Najprej so mali prstki pojedli vse mrvice, potem pa se je nekdo od njih opogumil in zakopal globlje v torto 🙂 Potem ni bilo več poti nazaj. Še dobro, da smo bili sami domači, prav hecno mi je bilo, ko sem stregla tako torto.

Tu pa še par slik, če želite pogledati.

FullSizeRender (6)

FullSizeRender (5)

IMG_6678

Ta spodnja je pa enkratna, kajne? Moj brat ima na vrtu takole napeljan flying fox  – zipline za otroke 🙂 Rika je vzela balone, se spustila in nastal je ta čudovit spomin!

IMG_6688

Naš Rex je vedno in povsod zraven 🙂

FullSizeRender (4)

FullSizeRender (2)

FullSizeRender (1)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply