MOTHERHOOD

Jablana

September 9, 2016

Mislim, da pa ima najin sin le malce mojih genov 🙂 Zelo rad namreč riše in ustvarja. Sicer je njegova koncentracija še vedno zelo kratka, a mislim, da sva na dobri poti, da bova kmalu ure in ure le še ustvarjala!
Tokrat sem se odločila, da odloživa barvice, flomastre in voščenke, ki so sicer ves čas na mizi, in poizkusiva nekaj novega. Že kar celo dopoldne sem mu pripovedovala o jablanah, o drevesih pa zopet o jablanah. Skupaj sva pogledala domačo jablano in kaj raste na njej.

Po počitku pa sem na mizo položila risalni list, na katerega sem narisala steblo. Z lepilom sem narisala krošnjo in mu pojasnila, kaj bova počela. Skupaj sva natrgala barvni papir in hitro je razumel, kaj mora storiti. In res mu prav nič nisem pomagala, čeprav nam je staršem včasih to kar težko in bi radi še sami kaj dodali, popravili. Zato lahko vidite, da so nekateri listki obrnjeni napačno in da jih ni veliko (zopet koncentracija). Nato sva dodala še jabolka, koščke rdečega papirja.

Ko je končal, sem jabolka dopolnila tako, da sem narisala pecelj z listi ter muho. Potem pa mi je že iz roke vzel rjavi flomaster in še sam dodal piko na i 🙂 Če pozorno pogledate (kot sem sedajle tudi sama), lahko vidite, da je narisal medveda 🙂

Jablana že krasi steno, s sinom pa jih sedaj še bolj pozorno opazujeva tudi na vrtu in med sprehodom.

Lepe sprehode želiva tudi vsem vam!

jablana2

jablana1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply