BITS&PIECES

Nova podoba bloga

September 13, 2016

Obiskovalci, pozdravljeni in dobrodošli na moji novi spletni podobi Hip hip hura!

Tako zelo sem vesela, da ste se oglasili in upam, da vas bom prepričala, da ostanete z menoj! Trudim se, da objavljam ob ponedeljkih (rubrika Štart v nov teden), sredah in petkih. Včasih kak dan izpustim, včasih kakega dodam.

Več o meni in zakaj pišem blog, lahko preberete pod zavihkom About.

Nova podoba bloga je bolj pregledna, kar je za vas bralce najpomembnejše. Svoje objave sem razdelila na več kategorij, ki jih imam zapisane v angleščini (najdete jih na strani zgoraj ali ob strani desno). Zakaj v angleščini? Ker imam sorodnike iz Kanade in Anglije, ker sem v stiku z Avstrijci in Nemci, ker imam Instagram prijatelje iz Amerike in tudi kje drugod. Opogumljam se, da bom pričela pisati tudi objave v angleščini … A to pri meni traja … Pogum zbiram, sestavljam, ga iščem v vsakodnevnih izzivih …

Nova podoba mi je všeč tudi zato, ker nudi lep pregled mojih fotografij na Instagramu (za vse tiste, ki ga pač nimate)!

Naj povem še to, da sproti vnašam vse prejšnje objave, kar je precej zamudno. Zato niso še vse tam. Hvala za razumevanje!

Bralci, hvala vam, da še vedno lahko pišem in da se vračate! Hvala za vse komentarje, čeprav si iskreno želim, da bi vas več sodelovalo z vašimi idejami! Še vedno imam upanje!

Hvala prijatelju, ki mi je pomagal ustvariti to podobo! Cenim!

Kdo me je fotografiral, čigav je nakit in kdo je ustvaril logo pa, kot rečeno, na strani About!

Objem,

Maruša

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply