BOOKS

Lučka, grah in pero

September 14, 2016

Odkar sva si z možem ustvarila družino, sem vedno vedela, da bom z otroki hodila v gledališče! To sem si tako močno želela, da sva enkrat peljala nečake, ki so imeli takrat devet, deset let, na lutkovno predstavo, kjer so bili oni, logično, najstarejši. Očitno sem iskala otroke okoli sebe oziroma izgovor, da grem(o).

Sin je za rojstni dan dobil res odlično darilo: vabilo na ogled lutkovne predstave z naslovom Lučka, grah in pero (na sliki zgoraj je naš slavljenec in njegova principessa). Več kot očitno je bilo, da sem bila jaz tega darila nadvse vesela in sem doma datum takoj zapisala na koledar.

lucka-grah-in-pero-1

Predstava je namenjena najmlajšim, sedeli smo v krogu, malo nas je bilo, prostor ni bil povsem zatemnjen. Nastopajoči so v 30 minutah izgovorili le par besed oziroma glasov. Otroci so se smejali, jokali, kazali s prstom. Mame in očetje smo jih mirili, se z njimi stiskali, pozibavali ob glasbi. Čudovito vzdušje je bilo. Predstavo priporočam prav vsem! Sama pa že gledam, katero si bomo ogledali naslednjo.

Na spodnji povezavi pa si lahko pogledate še pedagoško gradivo, kjer boste našli ideje za vaše otroke, ki so seveda povezane s predstavo!

lucka-grah-in-pero-pedagosko-gradivo

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply