MONDAYS

Štart v nov teden

September 19, 2016

Dober dan!

Najprej hvala vsakomur posebej, za vse lepe besede o novi podobi bloga! Res rada pišem in dajete mi dodatno motivacijo, da nadaljujem, kar sem si zastavila! Zlati ste!

Ta vikend smo bili v Čateških. Prvič! In moja tašča ter prijateljica Anja sta imeli prav: to je res raj za otroke. Voda je tako topla, zrak topel. Potem pa ti tobogani in gusarska ladja za najmlajše. Sin je užival na polno!

Smo pa imeli drugo težavo, ki se sicer pojavi prav vsakič, ko se odpravimo nekam za prespat. Otrok nič ne spi. Aaaaaa, ima kdo podobne težave? Doma spi vso noč do 7h. Popoldan spi od 2 do 3 ure. No, ko pa smo na počitnicah, se zbuja ob 5h zjutraj, popoldan pa spi 1 uro največ. Posledično je siten, midva pa se preleviva v najboljša animatorja, da lahko dočakamo uro 19h za spanje. In ni lahko, ne njemu, ne nama. Resno razmišljam, da ne gremo nikamor več! Vsi nasveti so zelo dobrodošli! 🙂

Kaj več o teh naših zadnjih počitnicah pa v sredo.

Tu so še linki s spleta!

H&M I love you – vse te jesenske stvari so čudovite!

Po novem rišem tako kravo – sinu je všeč!

Kaj si otroci želijo, da bi njihovi učitelji vedeli (o njih)! Res pametna ideja tudi za slovenske učitelje!

Otroške knjige in kužki – yes, please!

Ooooo ta nakit!

Moja Neža mi je prejšnji teden poslala tole in zraven dopisala, da se je ob tem zapisu spomnila na mene! Sploh mi ne gre iz glave, tako lepo je to slišati!

 

Vsem želim lep teden*

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply