BITS&PIECES

Čatež in Brežice

September 21, 2016

Prejšnji vikend smo se odpravili v Čatež, natančneje semle. Želela sva se prepričati, če je to res raj za otroke, kar se tiče bazenov. Lahko potrdim, da je 🙂 Voda in ozračje sta topla, kar nam je staršem malih otrok zelo pomembno. Potem so pa tu še bazeni. Nam je bil všeč tisti, ki se počasi spušča v globino. Sin je nepretrgoma tekal do globoke vode, tako da se z nogami ni več dotikal tal, in zopet nazaj na začetek. Potem se je metal v vodo, pa plazil … Skratka res fino, da se otrok navadi vode in se nauči, kako hitro reagirati, če se potopi. Midva sva ga kar pustila in je res nekajkrat popil precej vode, a se je vedno tudi smejal ob tem.

Potem imajo pa še tak plitek bazen, kjer je gusarska ladja. S topovi, da lahko otroci škropijo svoje starše, ali starše drugih otrok, ko ravno želijo fotografirati svojega otroka z najnovejšim iPhone telefonom 🙂 Pa tobogani, to je pa sploh zabavno. Midva s sinom sva šla skupaj na velikega večkrat in je kar vriskal.

Že ko smo šli od doma, je bil sin prehlajen, zato se prva dva dneva nismo odločili za bazene. Vreme je bilo pa lepo in sončno. Tako sem na sprehodu videla letak, na katerem je pisalo Animal Park Na jasi – ogledna kmetija. Na letaku pa polno živali. In smo odšli. To je bil poleg bazenov najboljši izlet! Priporočam vsem, ki boste tam v okolici. To je mini živalski vrt, za katerega skrbi mlad fant. Živali se prosto pasejo in jih tudi brez skrbi lahko božate. So udomačene in niti petelini se ne šopirijo. Polno kokoši, golobov, rac in to različnih pasem, ki jih sama še nisem videla. Ta fant je res strokovnjak, njegov oče je veterinar, in je že od malega v stiku z živalmi. In ko potem vprašaš, kaj je v hiški (ki tako idilično stoji tam sredi vseh teh živali), in ti odgovori, da on tam živi, si samo še želiš, da bi bilo to tvoje.

Naslednji dan pa smo odšli odkrivat Brežice in grad z viteško dvorano.

Tako, spodaj pa par fotografij, če bi si jih želeli ogledati!

anim9

anim1

anim

anim7

anim3

anim10

anim4

anim5

anim6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply