MOTHERHOOD

Slinčki

October 5, 2016

Končno so v trgovini Hofer dobili slinčke, ki sem jih kar nekaj časa čakala. Da jih kupim in da vam lahko sporočim, da jih kupite še vi 🙂 Ne, Hofer (žal) ni sponzor te objave, le jaz sem kot mama dobila še eno potrditev, da drage in oglaševane zadeve niso vedno dobre tudi v praksi.

Pa gremo k zgodbi. Še preden se je sin rodil, sem kupila nekatere stvari. Logično. Med drugim tudi slinčke. In to kar nekaj, saj sem vedela, da jih bomo precej potrebovali. Ne le za brisanje sline, temveč tudi za hranjenje. Izbrala sem tako lepo, res moderno znamko, ki je bila tudi med dražjimi. Napaka! Kmalu sem ugotovila, da so dobri le za brisanje sline ali podiranje kupčka, ne pa tudi za obroke.

Potem pa sem odkrila Hoferjeve. V bistvu takrat sploh nisem vedela, kaj sem kupila. Cena je bila odlična, v ceno pa všteti kar trije slinčki (brez rokavov). In sem kupila. Šele doma ob prvem obroku so se mi zasvetile oči.

Kaj mi je pri teh tako všeč (najpomembnejša je prva točka):

  1. da so doooolgi, precej daljši/večji od vseh ostalih na tržišču (preverjeno, imamo kar nekaj znamk) in jih lahko zataknem med mizo in stol, da hrana ne pada po tleh
  2. so dobre kakovosti, jih skoraj vsakodnevno perem in so v odličnem stanju
  3. tudi ježek za zapenjanje je dovolj močan
  4. za 3,99 eur dobite 3 slinčke

Res priporočam vsem mamicam, upam, da jih imajo še kaj na zalogi! Poglejte si ta letak, so na strani 18.

Katere pa vi uporabljate?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply