BITS&PIECES

Meetup blogerjev v Kovačnici

October 7, 2016

Včeraj sem se udeležila meetup dogodka v Kovačnici v Kranju. Kako sem bila vesela, ko mi je prijateljica Tamara povedala za ta dogodek. Kovačnice prej nisem poznala. Tema pa je bila pisana meni na kožo. Bloganje. Rada bi namreč izvedela čim več stvari o bloganju, saj me to res veseli, vse dodatne informacije pa so vedno dobrodošle. Sploh če sediš v sobi s približno 30 ljudmi in si 4 metre oddaljen od treh slovenskih VIP blogerskih imen. To je čast! V tem primeru sem bila kar vesela, da nas ni bilo več 🙂

Prišli so: Boštjan Napotnik z bloga Kruh in vino, Katja Nared z bloga Pepermint in Jure Marolt z bloga Ljubki nesmisel.

Boštjan (očitno) piše o hrani, na njegovem blogu boste našli recepte in pa tudi seznam slovenskih restavracij/gostiln (krčme, kot jih poimenuje sam) z njegovo oceno. Priznam, prej te nisem brala, Boštjan, sedaj te bom 🙂 Pa še v lonec te bom vrgla in kaj slastnega pripravila.

Katja, takole osebno je delovala plaho dekle, a ona ve, kaj hoče. In le to bo objavila na svojem res dodelanem blogu. Njene fotke na primer mesta Kranj, ki ga poznam, mi dajejo občutek, da nekaj zamujam, da je to kraj, ki ga moram na novo odkriti. Pa to sploh ni vse, za Katjine zapise si morate vzeti čas! Katja je že stara mačka v bloganju z dvoletno pavzo in nam, malim, daje upanje! Spremljate jo lahko tudi na Instagramu.

Jure je pa mlad fotr. Prizna, da verjetno tudi zaradi tega dobiva toliko sledilcev in ponudb za sodelovanja, kot je njegovo zadnje večje z Lidlom. On pravi, da je mama ena sama, mamic, ki blogamo, pa več kot preveč. In to je resnica, ki jo moram sprejeti! In se iz te naučiti, da bom boljša kot druge, da mojim bralcem ponudim več, da boste še prišli. Na koncu sem ga vprašala, kako naj pridobim čim več bralcev. Dal je dober nasvet: naj se s tem ne obremenjujem, bralci pridejo. Hmmm upam, da ima prav. Tudi Jureta in njegove tatuje, no pa Višnjo in ženo, lahko spremljate na Instagramu.

Vsekakor je moj naslednji projekt stran na FB. Baje se večina še vedno zadržuje tam in si radi podelite stvari.

 

Tako, spodaj pa so še fotografije z dogodka, če bi si jih radi ogledali.

Prostor v Kovačnici in črna stena. Jure je takoj komentiral, da je to nekaj za Instagram, midve s Tamaro pa sva bili že nalimani na steno.

meet1

 

Tamara, končno sem jo spoznala. Pred letom sva se poklikali preko bloga in Instagrama. V živo je še lepša oseba!

Processed with Snapseed.

 

Processed with Snapseed.

 

In še ena z Juretom. Če se ti ponudi priložnost, da ovekovečiš spomin z znano osebo, zakaj pa ne 🙂 V bistvu treniram, ko bom spoznala Tomija ali Miha Šaleharja 🙂

Processed with Snapseed.

 

To je pa blogerska poza. Katja mi je skoraj ušla, ujela sem jo na stopnicah, a punca se res nerada fotografija. Kar popolnoma razumem, saj sem sama tudi taka. Sploh pa ne obvladam teh raznih poz (#CanSomeonePleaseTeachMe). Tako je nastala ta, z nogami 🙂 Katja, Jure, Tamara in Jaz!

Processed with Snapseed.

Kovačnico lahko spremljate na spletni strani ali na FB!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply