MONDAYS

Štart v nov teden

October 17, 2016

Bralci, en lep dober dan! Kako ste kaj? Vem, prejšnji teden nisem bila pridna glede objav. Tako je naneslo, da sem dobila neko fino delo, ki je bilo seveda nujno, zato je bilo potrebno postaviti stvari na stran. No, pa sem zopet nazaj, delo je oddano in misli lahko zopet osredotočim na vas!

Po dolgem času smo bili v soboto zopet v živalskem vrtu. Ko sem imela septembra rojstni dan, sem sinu celo dopoldne obljubljala obisk živalskega vrta, potem pa je mož prepozno zaključil s službo in odšli smo na Bled. Zakaj to razlagam: ker je sin po Bledu ves čas iskal slona. Ja, ker sem mu ga obljubljala in je bil prepričan, da smo tam. Prav hudo mi je bilo. In tudi tokrat se je najbolj razveselil slona. Živali obožuje in vesela sem, da je tako!

Tukaj pa linki s spleta, če bi si jih radi ogledali.

Se spomnite moje objave o Courtney Adamo? Ko so spakirali kovčke in odšli za leto dni po svetu? Sedaj pa se selijo v Avstralijo. Zavidam temu pogumu in tej spontanosti!

Sushi? JA! Sushi z banano? Hmmm, JAAA!

Ok, da narobe izgovarjam L’occitane, verjamem. A Adidas in Zara recimo?!?!

Preprost in nadvse lep dodatek za naše laske!

Obožujem brstični ohrovt! IN njegovo ime v angleščini: Brussels sprouts. Kako seksi zveni, kajne? Tu par dobrih receptov za to jesen!

Zopet en dokaz, da je glasba le pozitivna stvar! Razmišljam, da bi poklicala v našo ambulanto, naj zdravnica pripravi glasbo, ko bo otrok naslednjič cepljen!

Kaj bi storili vi v tej situaciji? GROZA!!!

Ta objava je o škornjih, jaz se pa kar ne morem nagledati te čudovite oblekice – in love!

 

Lep teden vam želim*

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply