FOOD&DIY

Presna roza torta za Roza oktober

October 28, 2016

V tem mesecu sem morala objaviti vsaj še nekaj roza barve, ki je v moji garderobi v manjšini. No, če dobro pomislim, imam mogoče majico ali dve pa kakšen par nogavic.

Ta recept je bil na seznamu za oktober že od vsega začetka tega meseca, ko sem po spletu iskala zdravo sladico v roza barvi (ojoj v tej objavi bo velikokrat zapisana roza barva). Sploh me ni presenetilo, da se je na vrhu znašla spletna stran My New Roots, saj ima odlične in zdrave recepte. Da o fotografijah sploh ne govorim. Vredno ogleda!

Torta je presna in res preprosta. Roza barvo pa ji dajo maline. Všeč mi je, da recept vsebuje tudi strok vanilije in limonin sok, sestavini, ki ju obožujem.

Sin skoraj vedno želi biti poleg mene, ko kuham. Tudi tokrat mi je pomagal, medtem ko je mešal in sproti okušal sestavine, sem lahko v miru pripravljala nadaljnje stvari za dokončanje roza torte.

Skupaj z mojima fantoma smo jo hitro zmazali. Celo mož, ki se vedno zmrduje ob zdravih obrokih in je “alergičen” na vse zdrave sestavine, je pojedel dva kosa! To pa je ocena, kajne 🙂

Torej, recept si lahko pogledate na tej povezavi.

 

raw1

raw2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply