MONDAYS

Štart v nov teden

November 21, 2016

Pozdravljeni, bralci!

Ne morem, da ne bi, pa kaj je s tem vremenom?!?! A se mi samo zdi, a letos sploh ni bilo tiste prijetne, prijetno tople in dišeče jeseni. Ta dež, ja saj sem ga vesela, ampak ne prav.vsak.dan. Vremenu primerne so bile naše aktivnosti; v soboto smo se popoldan prekladali iz enega kotička stanovanja v drugega. In nazaj. Rešila sta nas babi in dedi, ki sta prišla predčasno k vnuku za varstvo. Midva sva se namreč odpravila na koncert gospoda Bocellija v Stožice.

To pa je glas! In stas! Čudovito je bilo, razen tistega dela, ko sva na vetrobranskem steklu našla obvestilo redarstva. Tu se nisva ravno smejala. Sama sva kriva. Več kot očitno sva se od doma odpravila prepozno. Kot večina 10 000 obiskovalcev koncerta. Temu primerni so bili zastoji. Ko se je kazalec bližal uri koncerta, sva oba postala nervozna. Postavila sva se v vrsto, ki zavija levo, ker so šli v vrsti, ki gre desno in naravnost, vsi desno, na koncert. Potem sva pa preskočila pas in šla naravnost. Avto sva pustila pri blokih na zelenici, ki jo verjetno skrbno ureja stara gospa iz bloka, ki je bila izglasovana v večini. Gospa oprostite, Bocelli je bil! Če ne bi bilo še 8 drugih avtomobilov tam, tega ne bi storila. Pa sva. In vsi smo dobili lepe pozdrave od redarjev.

 

Tukaj pa linki s spleta, če bi si jih želeli ogledati.

Zvočniki obvezni! Z mojimi puncami smo umirale, ko smo si to ogledale (večkrat!) 🙂

Montessori igralnica.

Božični oglas letališča Heathrow.

Te rokavičke za otroke morate kupiti! Preverjeno dobre iz lanske sezone. So nepremočljive in imajo ta visok rokav, tako da ne padajo dol in nudijo dodatno toploto. Bonus: ne vsebujejo škodljivih kemikalij! Naš bo imel robote.

Michelle in Vogue – čudovita je!

Zakaj bi morali pustiti, da je otroku kdaj dolgčas.

Fine ideje za pograde.

Knjiga.

Radol’ca še malo pa pridemo!

Zakon, smoothie v žarnici 🙂

Lepi nohti za praznični december.

Ta kapa IN ta pulover! WAW

 

Lep in čim manj deževen teden želim*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply