BITS&PIECES

Dobrodelnost

November 30, 2016

Pozdravljeni,

vem! Pri dobrodelnosti decembra je tako kot pri praznovanju ljubezni za valentinovo. Ljubezen si moramo izkazovati vse leto in prav tako je z dobrodelnostjo! A včasih nas čas prehiti, mogoče nimamo ravno dovolj sredstev na računu ali pa imamo druge stroške, ki imajo prednost. Je pa že res, da je december en tak prijazen mesec, ko smo veseli in radodarni, ko radi pomagamo. In prav je tako, ker ni nikoli prepozno!

Torej, ste se letos že odločili, kaj boste storili? Mogoče nakazali denar kakšni vam ljubi organizaciji, odpeljali v trgovino sosedo in ji napolnili voziček ali pa kupili nekaj knjig in jih podarili otrokom? Joj možnosti, da nekoga razveselimo, je res ogromno. Jaz se moram včasih kar zadržati, ker želim vsem le dobro in bi najrajši vse osrečila s kakšnim nakupom ali gesto.

Že lansko leto sva s sinom izbrala Božička za en dan. Če pohitite, boste mogoče dobili na voljo še kakega otroka, tako zelo se beseda širi in v tem se vidi, da ljudje SMO dobrodelni! To je res ena super ideja, ko dobiš le ime, starost in spol otroka, potem pa napolniš staro škatlo za čevlje, ki se valja doma, z darilci. Jaz vedno dodam pismo z željami in lepimi pozdravi. Podpišem pa kar sina. Ko bo večji, in ciljam že na naslednje leto, bova skupaj stvari tudi nakupila, ne le zapakirala. Letos smo se odločili za fanta, ki šteje 14 let. 

Poleg tega smo izbrali še akcijo Trije zimski botri. Ko prejmeš pismo otroka, ki ga je sam napisal, se kar nasmehneš, ker veš, da bo otrok presrečen, ko mu boš uresničil želje. Tudi tu smo izbrali fanta, ki ima 9 let.

Bodite dobri in radi se imejte! Pred nami je najčudovitejši mesec leta!

 

 

Na fotki zgoraj je sin, bratranec in sestrična! Vso pot so se držali za roke aaaaaa jaz pa sem se kar topila od vse te ljubezni!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply