MONDAYS

Štart v nov teden

December 12, 2016

Dragi bralci, pozdravljeni! December je nor mesec, toliko se dogaja, da komaj zadihamo, kaj šele napišemo objavo 🙂 Ta teden se poboljšam. Že v sredo objavim nekaj sladkega in primernega za last-minute darilo!

Najprej pa hip hip hura za mene in mojega moža, da sva šla včeraj po več kot treh letih zopet v kino 🙂 Kako je bilo fino! Film ni bil ravno posrečen pa naju to sploh ni motilo. Konec večera je padla odločitev, da greva od sedaj naprej večkrat. Zato to povem tudi tu, da se bova tega res držala 🙂 Upam, da Koloseja v Kranju nikoli ne bodo zaprli, čeprav slabo kaže, glede na to, da sva bila do pričetka filma sama, potem sta prišla še dva para. In ravno to nama je všeč, nihče ti ne meče kokic v lase, nihče te ne brca v hrbet, nihče “nevedoma” ne vzame tvojega napitka itd. Dobra stvar vsega tega je pa še to, da so le minutko stran Brioni, ki so trenutno odeti v lučke, v nežno božično nekomercialno glasbo in nudijo slaščice z okusom čarobnega decembra! Zmaga!

 

Tu pa še linki s spleta, če bi si jih radi ogledali.

Dobro delo

Ne gre mi iz glave

Ana Maraž

Ko ga gledam, mi krajša življenje – Klemen, ti si res car!

OMG ti copatki

To torto sem prejšnji teden naredila kar 3x 🙂 Sploh mi je Urškin blog blizu, ker zelo natančno opiše potek dela.

Moževa sestra ima prenovljeno spletno trgovino, trenutno priporočam tole fino zadevo za otroke 🙂 Mi jih že imamo! 

Moj oče in krajevna skupnost Sebenje zopet organizirata božični sejem, vsi lepo vabljeni!

 

Lep teden vam želim*

 

Še opomba zgornje fotke: trenutno sinova najljubša poza, ko mu kaj ne uspe ali česa ne dobi 🙂 Na tla se spravi povsod in v vsakem vremenu!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply