BITS&PIECES

Čokolada Torras

December 14, 2016

Kar je pri bloganju res super, je to, da spoznaš veliko novih in nadarjenih ljudi! Poleg tega pa te lahko poiščejo ljudje, ki želijo, da poizkusiš nekaj njihovega in to objaviš. Če imaš srečo in če te najdejo med vso to množico blogarjev. Zaenkrat še nisem tako popularna, da bi paketi kar stali na stopnicah, sem pa neizmerno vesela, da me je Andraž s spletne strani Moja čokolada že drugič kontaktiral in mi zaupal posebno nalogo! Čeprav se osebno še ne poznava, on točno ve, da imam rada čokolado 🙂 In da se tej nalogi ne bi odrekla.

Poslal mi je dve novi čokoladi Torras. Temno čokolado z banano in Belo čokolado z morskimi algami in črno morsko soljo. To so nove zdrave čokolade, ob katerih ste res lahko brez slabe vesti. Pomemben podatek je to, da so čokolade brez dodanega sladkorja in glutena. Vem, mogoče ob tem podvomite v sladkost čokolade, a vam zagotavljam, da zadostuje potrebi. Jaz moram vedno po kosilu pojesti nekaj sladkega. Skušam zagrabiti čim bolj zdravo izbiro in te čokolade so odlična rešitev.

Čokoladi sem vzela s seboj na lepo nedeljsko dopoldne, ko smo bili s  prijatelji dogovorjeni na lokalnem igrišču. Poklicala sem tudi prijateljico Polono, da se nam pridruži, saj vem, da z družino živijo zdravo življenje v vseh pogledih. Otroci so se podili naokoli, mi pa smo uživali v čokoladi. Okušali smo samo čokolado in ovitkov nismo gledali/brali. Morali bi nas videti, čista tišina, brbončice pa na delu. Mene sta obe zelo pozitivno presenetili. Ker jem banano samo kot banano in nikakor ne v raznih sladicah in podobno. Tu me prav nič ni motila, čeprav smo vsi prisotnost banane takoj zaznali. Oziroma že takoj zavonjali. Nasprotno, prav všeč mi je bil ta okus! Dva izmed nas sta rekla, da ju spominja na tiste banane oblite s čokolado, ki smo jih jedli kot otroci. Če pa to ni super alternativa tistim želejastim zadevam!

Ko sem pri drugi prebrala, da vsebuje alge, sem že podvomila. Alge, v čokoladi? Hmmm … Pa lahko povem, da je ta zmagala! In ne samo pri meni! Čokolada je odlična, najbolj pa mi je bil všeč okus soli, ki jo začutiš proti koncu! Čokolada in sol se odlično dopolnjujeta! Takšna pa je ta z algami.

Čokolado priporočam! Lahko jo kupite za sebe ali pa za darilo sedaj v decembru, če ste še brez idej. Klik klik in dobili jo boste na dom! Ampak vas opozarjam, Moja čokolada ponuja toliko odličnih idej (sploh za darila), da kar ne boste odnehali s klikanjem! 

 

Hvala mojim prijateljem, da ste se mi pridružili ob tako težki nalogi 🙂 Predvsem pa hvala Moji čokoladi za zaupanje in poslane dobrote!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply