MOTHERHOOD

Dobili bomo dojenčka

December 16, 2016

Naslednje leto, točneje konec julija, bomo dobili dojenčka! Novica je zaplavala v svet! No v bistvu je zaplavala tisti trenutek, ko je naš ata odšel na sestanek k gasilcem 🙂 Res je, mislim, da nihče od nas ne more verjeti! Ko enkrat dolga leta čakaš na otroka in ga potem dobiš, niti po tihem ne upaš na drugega. Presrečna sva, presrečni smo vsi! Neverjetno lep občutek je, ko ti ob strani stoji družina in toliko prijateljev. Najrajši bi vam napisala vse lepe želje, ki sva jih prejela od včeraj. Hvala vam!

Hkrati ne bom skrivala čustev in priznala, da me je malce strah! Pa ne tega, da ne bom zmogla dveh otrok, saj sem vendar že imela v vrtčevski skupini 24 otrok. Strah me je, kako bo spremembo sprejel Krištof. Me bo sovražil, ker ne bom ves čas njegova? Taka trapasta vprašanja se mi porajajo. Še dobro, da je nosečnost dolga in bom imela čas, da si uredim misli. In tudi pripravim sina na dojenčka.

Vsak mesec po pregledu bom nekaj zapisala na blogu. Par kratkih o mojem počutju in podobno. Če vas zanima 🙂 Mogoče pa se z menoj lahko poistoveti še kaka nosečnica!

Trenutno je: 8. teden.

Teža: pridobila sem že en kilogram. A je to možno? 🙂 Hlač že ne zapnem več.

Počutim se: odlično! Razen slabosti, ki mi nikakor ni všeč. Upam, da čez kak mesec mine.

Kaj imam rada na jedilniku: zaradi slabosti bolj malo stvari. Več apetita imam zvečer. Imam pa veliko željo po mlečnih izdelkih, ananasu, jufki 🙂 solati, vsem kislem, slanih (nezdravi) prigrizkih …

Spim: še kar dobro. Lahko bi bolje 🙂 Trenutno še uživam v spanju na trebuhu!

Spol otroka: bo presenečenje, kot pri prvem! Jaz navijam za fanta 🙂

Česa se veselim v naslednjih mesecih: da sinu uredim novo sobo; trenutno pohištvo bo dobil dojenček. Zato že pridno brskam za idejami.

 

Še enkrat hvala vsem za lepe želje in veselje, ki ga delite z menoj! 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tanja December 16, 2016 at 22:59

    Hip hip hura! Čestitam!

    • Reply hipadmin December 19, 2016 at 13:23

      Tanja, hvala ti!!! Vidiš, pa sem te le ujela 🙂

    Leave a Reply