FOOD&DIY

Zrolanci s presnim lešnikovim namazom

December 29, 2016

Tu pa še moja zadnja objava tega leta!

Je sladka, primerna za zajtrk, po kosilu ali večerji, za vmes, za praznike in za po praznikih 🙂 Je preprosta sladica in je zdrava sladica, ki jo brez slabe vesti ponudiš otroku. In mu daš še drugi in tretji kos. 

Prejšnji teden smo gostili prijatelje in iskala sem sladico za otroke, ki bi jo lahko hitro pripravila. Za odrasle sem imela tiramisu 🙂 A tu je alkohol, tu je kava. Potem pa sem naletela na ta recept gospe Urške. Mislim, da sem jo enkrat že hvalila in zopet jo bom, njeni recepti so mi preprosto pisani na kožo! No, Urška je naredila nuteline zrolance z lešniki, jaz pa sem iskala bolj zdravo različico namaza. Našla sem ga tu, pri Tjaši 🙂 To je presni lešnikov namaz in verjemite, boljši je kot nutelin namaz! Otroci so zrolance pridno hlastali enega za drugim, kar je ostalo, smo pojedli še odrasli. Poleg tiramisuja 🙂 Itak! 

Meni je namaz še ostal, zapakirala sem ga v steklen kozarec in me sedaj čaka v hladilniku, da ga po kosilu zajamem z žlico ali pa namažem na krekerje in palačinke!

Mislim, da so tile zrolanci postali naša nova najljubša sladica!

 

Tako, želim vam lep podaljšan vikend, pazite na sebe in svoje živali, nazdravljajte po pameti, poljubljate se brez pameti 🙂 Ne zastavljajte si sto različnih ciljev, niti enega si ni treba, to je en larifari iz medijev. Ki vas bo razočaral, če se teh ciljev ne boste držali. Zakaj? Ni vredno! Novo leto bo sproti pokazalo, kaj vas/nas čaka. Ostanimo zdravi, ljubljeni in bodimo tisti, ki ljubimo! Ostalo pride!

Hvala vam za vse prebrane objave v tem letu! Se beremo v 2017! 

SREČNO!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply