MONDAYS

Štart v nov teden

February 6, 2017

Pozdravljeni v najbolj prešerni teden našega leta! V sredo nikar ne pozabite na našega Franceta in skupaj z otroki preberite nekaj njegovih pesmi, se pogovorite z njimi o Francetu, naredite sladico iz fig IN obiščite vsaj eno izmed mnogih dogajanj, ki bodo potekala njemu v čast!

V soboto sva s sinom obiskala naš vaški sejem, kjer so se že poklonili temu velikemu pesniku. Kako lepo je slišati njegove pesmi iz ust drugih, kot če jih sam prebereš! 

Ja, februar bo mesec dogajanj. Praznujemo veliko rojstnih dni, potem pa so konec meseca še maškare. Vas bom sproti obveščala, da ne boste na kaj pozabili 🙂

 

Tu pa še linki s spleta.

Najprej FB povezava na predavanje z naslovom “Skrita sporočila”! Upam, da deluje, ker jaz nisem na FB. Link mi je poslala bivša sodelavka Lucija in zagotavljam vam, da vam ne bo žal, če se predavanja udeležite! Poleg vabila je tudi njena stran! Vredno sledenja!

V Kranju bo noro! Z Instagramom pa si lahko prisvojite kako nagrado.

Ammm, ne hvala!

Valentinovega na mojem blogu ne boste zasledili, vseeno objavljam idejo za večerjo (ok lahko je tudi valentinova) na zajli. Midva z možem sva že šla za moj rojstni dan in bilo je odlično!

Zabijanje je otrokom vedno všeč.

Težko se odločim, kaj mi je tu bolj všeč: ta čudovita srajčka, ki kar kliče po poletju, cela oprava ali zid!

Hana Karim ustvarja čudovite stvari! Pa še huda ženska je (A lahko to reče ženska za žensko? Itak!). Sledite ji na Instagramu!

Lego škatle v Sloveniji, juhu!

Ahahaha tu se boste pa nasmejali!

Odlična ideja za popestritev ustvarjanja!

In še branje za spoznanje, ni veselo!

 

Lep teden želim*

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply