FOOD&DIY

Najboljši piškoti

February 15, 2017

Posluh! Tile piškoti na fotki so res, ampak RES, najboljši piškoti EVER! Nujno jih morate narediti, potem se mi lahko zahvalite, da sem vam jih priporočila 🙂 Recept sem našla tule, je povsem preprost. Na prvi pogled deluje, da je veliko dela, pa sploh ni res. 

Narejeni so iz ovsenih kosmičev, no vsaj te sem jaz uporabila. Sladkani pa le z medom in ja politi s čokolado. Jaz sem temno zamenjala z belo. Čokolade ne smete preskočiti!

Naj vas že vnaprej opozorim, da boste vmes med izdelovanjem piškotov mogoče imeli občutek, da iz teh kosmičev ne bo piškotov. Resno, jaz sem imela že v glavi besede pa kaj mi je bilo tega treba, bolje bi bilo ležati na kavču, spet sem vrgla stran hrano itd. Ker res piškoti niso bili kompaktni in niso stali skupaj. Grozno je bilo! Celo tako, da sem naredila teh par piškotov za en pladenj, ostalo maso pa sem stresla v jogurt in pojedla za večerjo 🙂 Seveda so bili piškoti medtem že pečeni pa še pustila sem jih v ugasnjeni pečici, dokler se le ta ni ohladila. Ko sem vzela enega, je bilo jasno. Piškoti so zakon in piškoti so trdi, torej ne razpadejo že na pladnju ali v roki. Potem sem jih pa samo še dvignila s pladnja do ust in voila, ni jih več.

Res, verjemite, najboljši piškoti so!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply