FOOD&DIY

Pomladna dekoracija 1. del

March 2, 2017

Tako, pri nas je že pomlad! Maškare, šivalni stroj in vse ostale pustne drobnarije so pospravljene z mize in nastal je prostor za kaj novega.

Po spletu ljudje prav tekmujejo, kdo bo prvi naredil nekaj za prihajajoče praznike itd. Tako sem že pred časom dala na svoj seznam ta res preprost in čudovit DIY. Idejo sem našla pri Caroline, punci iz Berlina, ki jo spremljam že nekaj časa. Obsedena je z DIY projekti, z roza barvo, krofi in samorogi. Ja vem, to mi ni prav nič podobno, zato sem tudi spremenila barve in nastala je ta lepa zelena paleta visečih cofkov. 

Najprej sem imela težave, ko sem iskala ta papir, saj nisem vedela, kako se imenuje v slovenščini. Par klikov in našla sem ga: svileni papir. Potem sem brskala za čim bolj ugodnimi cenami in se odločila za trgovino Pri levčku. Imajo več barv skupaj, zeleni odtenki, rdečirumeni in modri. Kupila sem še belo vrvico.

Postopek je res preprost in hiter, Caroline pa vam nudi tudi You Tube posnetek za še lažjo predstavo. 

Kako se vam zdi? Jaz sem navdušena in tudi že razmišljam, da bi nekaj v drugih barvah naredila za otroški sobi. Je pa tudi fina ideja za praznovanja, tako da si jo je vredno zapomniti!

Naslednji teden pa objavim še drugi del mojega spomladanskega ustvarjanja! Se beremo!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply