FOOD&DIY

Pomladna dekoracija 2. del

March 8, 2017

Letos sem pa prav zadovoljna z idejami za pomladno dekoracijo! Včasih si jih enostavno preveč zadam in večina ostane nedokončanih, rdeče niti pa tudi ni nikjer. Tokrat pa se mi zdi, da imamo prav lepo 🙂 

Prejšnji teden sem objavila DIY takih lepih resic, ki jih lahko obesite, kamor srce poželi. Tokrat pa predstavljam vazice. Svetlo roza obarvane in z belimi pikami. Linka, kje sem to našla, nimam, ker se mi je ideja kar porodila. Zagotovo pa jih je podobnih več kot dovolj, če bi radi bolj natančna navodila. 

Steklenice so od omak in sokov, ki se nam kopičijo, in zaradi katerih moj mož nori vsakič, ko stopi v našo shrambo. Prav vedno slišim njegov “a-boš-že-enkrat-to-pospravila” 🙂 Ne, ne bom, ker je očitno, da mi pride enkrat prav ahahaha.

Steklenice sem premazala s Helios Tessarol barvo, zmešala belo in malce rdeče, da je nastala ta nežna roza. Pobarvala sem jih dvakrat in pustila čez noč, da se je barva res dobro posušila.

Pike pa sem naredila kar z eno gozdno vejico, ki jo je sin prinesel s sprehoda 🙂

Že razmišljam o vazah ostalih pastelnih barv; si predstavljate, kako lepo mora biti nežno zelena, svetlo modra ali rumena. 

 

Veselo ustvarjanje vam želim*

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply