MONDAYS

Štart v nov teden

April 18, 2017

Pozdravljeni! Tako pa so prazniki za nami. Lepo smo se imeli, vreme je bilo kot nalašč namenjeno druženju z družino in prijatelji! Sedaj bi bilo lahko zopet toplo pa po napovedi sodeč še nekaj časa ne bo.

Sine je ponosno nesel košarico v cerkev in nazaj, pirhi so ostali celi! Vesela sem tudi, da smo se dobro izognili tej novi modi čokoladnih mini (tudi maksi) jajčkov, ki so postali tako popularni, da jih otroci nosijo že s seboj na blagoslov, zraven jih imajo pa kake 22 v žepu. Najin je rajši jedel mamino potico. Je bil pa tudi za mene najlepši trenutek tega vikenda ravno v cerkvi, ko sem imela sina v naročju, poslušala župnika, hkrati pa čutila noro brcanje našega dojenčka. Res mi je bilo lepo, ta občutek, da imam sedaj kar dva otroka v svojem naročju!

Srčno upam, da ste se tudi vi imeli lepo!

 

Tukaj pa nekaj linkov s spleta.

Kljub vsej pojedeni potici, si želim, da mi ta teden uspe ta sladica.

Napihljive blazine za na morje/bazen so postale res popularne, no ko boste videli te tukaj, si jo boste tudi sami zaželeli!

Tole zna biti zabavno!

Pikapolonice 

Ta del filma je pa najlepši! Vsakič me spreletijo metuljčki …

Mislim, da bom vedno znova objavila ta link, ker se te zgodbe ljudi res dotaknejo!

Eksperiment za otroke. Dež!

Opozorilo, da boste jokali, če tole preberete! Vem, lahko bi objavila kaj bolj pozitivnega, a včasih moramo prebrati tudi kaj žalostnega. Res lepo napisano in da misliti o trenutkih življenja, ki si jih moramo zapomniti!

 

Lep teden želim*

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply