MONDAYS

Štart v nov teden

April 24, 2017

Pozdravljeni v še enem kratkem tednu! Verjetno se nihče od nas ne bo pritoževal, kajne 🙂 Upam, da bo vreme naklonjeno in da se boste podali na kakšno dogodivščino!

Kaj smo počeli ta vikend? Raziskovali okolico in gozd, v nedeljo pa si ogledali moto zbor. Mali je povsem navdušen nad motorji. Jaz niti ne in tudi to njegovo navdušenje mi ne diši kaj preveč. Se bojim, da bo nekega dne želel svoj motor. Mogoče so mediji tisti, ki so v mene naselili ta strah in trepet pred motorji in vsemi smrtnimi nesrečami, ki se dogajajo … In potem sem že mislila, mah saj imam še čas, ko bo sploh dovolj velik za motor. Pa sploh ni res, tu na zboru je bilo polno dečkov, ki so ponosno vozili svoj motor! Aaaaa …

Da zaključim z bolj zabavno prigodo: Vreme je bilo deževno in sin je užival v skakanju po lužah. Vse dokler se ni spotaknil in zaplaval v ribo v največjo lužo. Mislim, da smo bili hitreje doma, kot če bi gorelo. Ves je bil moker. Vem, sem slišala že od moža, zakaj mu nisem oblekla dežnih hlač. Ja, saj ima dva starša ane, bi mu jih pa tisti drugi oblekel 🙂 Vse ok, sin se ni utopil, nahoda pa tudi ni staknil, upam!

 

Linki s spleta.

Barvice 3 v 1 (say whaaat).

Kviz o cvetlicah, da preverite svoje znanje (in še znanje angleščine)

Če bom kdaj imela svoj vrtec, se bom zgledovala kar po tem! Poglejte si fotografije, čudovit prostor!

To sem spekla v soboto za moževo sestro, feedbacka še nisem dobila. Ups, a je to znak, da ni bilo dobro 🙂

Amy je res takoooo smešna, da se polulaš v hlače. Poglejte si trailer!

En srčkast DIY

 

Lep teden vam želim*

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply