MONDAYS

Štart v nov teden

June 5, 2017

Hej, živjo, kako ste kaj? 🙂 Hmmm verjetno sem dolžna opravičilo za mojo odsotnost … Mogoče bo najbolje, če rečem, da sem že malce na porodniški 🙂 Vmes mi je kar zmanjkalo idej, tudi energije. Zelo sem hvaležna vsem, ki ste opazili, da me ni! Zaradi vas trenutno tole pišem, hvala vam! Potem se je tu našla še prijazna Sabina, ki je sinu poslala paketek prejšnji teden. O njej bom pisala v naslednjih dneh! Obljubim!

Verjetno se sprašujete, kaj vse se je zgodilo v tem času (joj je možno, da je minil kar cel mesec?!?). Rodila še nisem, še dva meseca imam. Počutim se super in le upam, da bo tako trajalo. Čeprav, če bi imeli čas, da gremo skupaj na limonado, bi vam verjetno priznala kako stvar, ki mi malce otežuje dneve. Recimo ta, da imam na določene dneve občutek, kot da sem ravnokar rodila. Torej hodim na široko, moja prijateljica tam spodaj pa me prav vsak korak opozarja, da se nekaj dogaja. Ali pa ta, da spim lahko le v enem položaju, na enem boku, joj ta je mogoče najslabša. Ne štejem več, kolikokrat se ponoči obrnem v vse druge položaje … in na koncu pristanem na levem boku. A sem optimist in z mislimi poskušam odgnati vse te stvari stran! Se pa res že močno veselim poroda, a naj dojenček le še počaka!

Potem smo bili vmes tudi na bazenih en vikend, ker to poletje ne gremo na morje. Sin je ves čas kar cvilil od veselja in fotografija, ki je ujela ta srečni trenutek v vodi, mi kar ne gre iz glave! Res, ne znam vam povedati, kako je bil srečen! In s tem tudi midva! Držim pesti, da nam uspe pobegniti še en vikend preden res začnemo odštevati in čakati na znake poroda.

In še opomba k fotografiji zgoraj; letos z možem praznujeva 10 let poroke (!!!). Sicer avgusta, a glede na to, da bomo takrat imeli novorojenčka, sva se odločila, da praznujemo kar sedaj. Tako sva povabila le družino na druženje na prostem. Privoščili smo si catering z morskim menijem in odlično torto. Če dobim še kakšno lepo fotografijo, se javim.

Torej, pisanje tokrat je steklo, upam, da to pomeni, da bom nadaljevala in še pridete! Hvala za razumevanje in predvsem to, da se vračate!

 

Še linki s spleta.

Res čudovita poročna obleka! Poslikala jo je umetnica, ki sicer oblikuje torbice!

Seznam, ki bo staršem prišel prav to poletje.

Samantha, umiram od smeha ob vsaki objavi, tale je sploh genialna!

Ta ideja za ustvarjanje je res fina, a kaj, ko se ne začne na enem delu papirja in konča na drugem. Sin je potem prebarval celoten list in s tem pomešal vse barve. List je bila na koncu rjav 🙂

Še več mavričnih idej!

Odlična ideja za darilo!

Vedno znova me presenetijo določeni izdelki. Pa kdo se vse to spomni?!? Kaj pa čar tega, kako si kot starš vesel, da je dojenček sposoben končno sezuti svoje nogavice …

To je pa eden najlepših DIY, kar sem jih videla. 

Seznam filmov, ki si jih morate ogledati junija. 

A se sploh zavedamo, da najstniki preživljajo težje čase kot mi?!?!

Ločitve so tudi v Sloveniji postale (žal) običajne. Zanimiv članek o razmišljanju, kako otroci kličejo nove partnerje staršev. Imate izkušnje?

 

Lep teden vam želim*

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maja June 9, 2017 at 21:02

    Welcome back. ??

    • Reply hipadmin June 12, 2017 at 13:46

      Maja, srčica, hvala ti! Upam, da bom bolj vestna. Mislim, da sem v fazi gnezdenja in najdem sto in eno drugo stvar, za katero čutim, da jo moram opraviti. LOVE

    Leave a Reply